Over Mulder
Sporthorses

Pim Mulder

Als jonge en getalenteerde ruiter rondde Pim Mulder de hippische opleiding in Deurne af. Tijdensstages, onder andere bij Johan Heins, deed hij de nodige ervaring op. Om de kneepjes van despringsport goed onder de knie te krijgen reed Pim drie jaar voor Marc Houtzager. Inmiddels rijdt de fanatieke ruiter zeer verdienstelijk op landelijk, nationaal en internationaal niveau. In 2023 werd Pim zesde op het NK in Deurne met de schimmel Memphis Z (v. Mylord Carthago) waarna een geweldig buitenseizoen volgde met wedstrijden in La Baule, Rotterdam en Aken.

Pim Mulder

Hoogtepunten

Inmiddels heeft Pim meer dan twintig internationale overwinningen op zijn naam staan. Enkele belangrijke:

De tweede plek met Memphis Z in de

GP 3* Indoor Friesland

De overwinning tijdens de "thuiswedstrijd" met Djoost Again

in de 4* GP tijdens CSI Ommen

Selectie voor Aken 2023 met Memphis Z en Victor Z

met als resultaat mooie rondes en goede resultaten tijdens het grootste paardenfestijn van de wereld.

Passie leidt tot succes

Passie leidt tot succes

Op de uitstekend geoutilleerde locatie aan de Ondersloot Zuid 6 in Stegeren wordt er iedere dag hard gewerkt om paarden werkwillig, gezond en vrolijk te houden. Juist met een blij en levenslustig paard is het mogelijk successen te behalen. Dat geldt zowel voor de jonge talentvolle als de oudere, op internationaal niveau springende paarden. Pim heeft een gepassioneerd team om zich heen verzameld dat zich onderscheidt door hard werken, professionaliteit en liefde voor het dier. Daardoor is hij instaat doelgericht te werken met voor ieder paard een eigen maatwerk opleidingsplan wat tot unieke successen leidt.

null

Perfecte locatie voor topsport

De stal bevindt zich in het Overijsselse Stegeren op een goed bereikbare locatie aan de rand van het bos. Pim en zijn team hebben er de beschikking over ruime en lichte stallen, weides, paddocks, stapmolen, een grote buitenbak en een binnenbak voor de wintermaanden. Een ideale locatie om de paarden blij en gezond te houden.null

Onze sportpaarden

Leer hier onze sportpaarden kennen!

Ga naar sportpaarden